Головна Новини Здоров'я фармація Лікар розповів, чи потрібно колоти антибіотики під час коронавірусу, якщо ви не госпіталізовані
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар розповів, чи потрібно колоти антибіотики під час коронавірусу, якщо ви не госпіталізовані

Антибіотики у таблетках також демонструють хорошу ефективність

16 лютого 2022, 17:44
Поділіться публікацією:

Головний лікар одного з медичних центрів Львова Тарас Жиравецький висловив думку, що під час інфікування коронавірусом колоти антибіотик внутрішньом'язово, якщо ви не госпіталізовані, не потрібно. Про це лікар повідомив на своєму YouTube-каналі.

Лікар розповів, чи потрібно колоти антибіотики під час коронавірусу, якщо ви не госпіталізовані

Антибіотики під час коронавірусу - фото: ITC.ua

"Чи потрібно колоти антибіотик внутрішньом'язово під час ковіду? Ні, не потрібно. Якщо у вас тяжкий стан, вам необхідна госпіталізація та колоти антибактеріальні препарати внутрішньовенно", — зазначив фахівець.

Жиравецький додав, що антибіотики у таблетках також демонструють хорошу ефективність. При цьому, якщо під час прийому таблетованих антибактеріальних препаратів стан не покращується, тоді необхідно звертатися до стаціонару, де ви будете отримувати антибіотики внутрішньовенно.

"Якщо в цьому буде потреба", – додав лікар.

Нагадаємо, що раніше Тарас Жиравецький повідомляв , що не можна вважати, що південноафриканська мутація COVID-19 "Омікрон" — легка застуда, яка переноситься як ГРВІ. За словами лікаря, цей варіант коронавірусу також небезпечний і може вражати легені. Він зазначив, що наявність температури тіла протягом тривалого часу (яка не знижується) може свідчити про тяжкий перебіг інфекції.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили , що до закінчення коронавірусної пандемії ще далеко, оскільки у світі з'являтимуться інші мутації, що спричинятимуть побоювання медичної спільноти.

Читайте також: Як не сплутати коронавірус з алергією: що між ними спільного і чим вони відрізняються.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини