Головна Новини Здоров'я фармація Лікар назвав найбезпечніший знеболювальний препарат
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар назвав найбезпечніший знеболювальний препарат

Лікар і телеведучий Олександр М'ясников розповів, який знеболюючий засіб є найбезпечнішим.

1 листопада 2021, 20:40 comments1219
Поділіться публікацією:

Мабуть, у кожного в домашній аптечці можна знайти знеболюючий засіб, зрідка вони можуть рятувати, але варто пам'ятати, що такі таблетки лише знімають біль, але не усувають проблему. Лікар і телеведучий Олександр М'ясников зазначив, яке знеболювальне є найбезпечнішим.

Лікар назвав найбезпечніший знеболювальний препарат

Знеболювальні таблетки (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначив, що великою популярністю користується парацетамол — препарат, який має жарознижувальні, протизапальні та знеболювальні властивості. Саме він, за словами лікаря, і є найбезпечнішим для прийому. Річ у тому, що препарат хоч і належить до нестероїдних ліків, він не викликає побічний ефект для серцево-судинної системи та шлунково-кишкового тракту.

А ось є знеболювальні пігулки, які можуть викликати ускладнення та нашкодити здоров'ю, особливо людям старше 60 років.

Нагадаємо, медики з Національної служби охорони здоров'я Британії в ході дослідження з'ясували, що прийом ібупрофену — поширеного знеболювального препарату може призвести до розвитку серйозних захворювань.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що перець чилі, попри його пекучий смак, необхідно періодично включати до свого раціону харчування, тому що він має цілу низку корисних властивостей. Нещодавні дослідження доводять, що цей продукт є природним знеболюючим.

Читайте також, Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками заборонила усі серії препарату "Німесіл". Йдеться про "Німесілу" в гранулах для оральної суспензії, 100 мг/2 г в однодозових пакетах, серії 92176, виробництва Laboratori Guidotti SpA, Італія. У чому причина, дізнайтеся у матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини