Головна Новини Здоров'я наше тіло Землю накриє магнітною бурею "червоного" рівня: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Землю накриє магнітною бурею "червоного" рівня: що відомо

Фахівці попередили про удар високого рівня

28 серпня 2021, 17:26
Поділіться публікацією:

Наша планета в ці останні дні літа повинна витримати удар геомагнітної бурі високого рівня. Як правило, такі порушення магнітосфери, коли відбувається обмін енергії сонячного вітру з космічним середовищем, негативно впливають на самопочуття багатьох наших співгромадян. Про це повідомляють у Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця.

Землю накриє магнітною бурею "червоного" рівня: що відомо

Магнітні бурі та їх наслідки (фото з відкритих джерел)

Фахівці повідомляють, що вже 29 серпня магнітосфера буде в стані збудження. Сам удар припаде на 30 серпня, а піки його коливання будуть зафіксовані о 06:00 ранку останнього понеділка цього місяця.

Зазначене астрономічне явище не тільки негативно впливає на самопочуття багатьох землян. Навіть техніка в такі дні, коли фіксуються геомагнітні коливання, відмовляється працювати.

Сильні геомагнітні удари насамперед відчувають метеозалежні люди, а також ті, хто страждає від гіпертонії, серцево-судинних та інших хронічних захворювань.

Тому в такі дні, які виділені навіть у календарі, загострюються різні хвороби. Нагадує про себе серцевий ритм, раптово підвищується або знижується тиск. Самопочуття в такий час може погіршитися навіть у тих, хто відчуває себе здоровим. Раптово виникає головний біль, нагадує про себе втома, з'являється дратівливість, апатія, погіршується сон.

Як усім нам і нашим рідним без особливих стресів пережити магнітну бурю "червоного" рівня?

Для цього медики пропонують свої поради. Насамперед не потрібно провокувати себе на стреси, сильні фізичні та емоційні навантаження. Складні проблеми слід перенести на інший час. При цьому потрібно висипатися, забути про алкогольні напої, не зловживати кавою і міцним чаєм. Не втомлювати свій організм жирною їжею і більше часу проводити на вулиці.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про магнітні бурі у вересні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини