Головна Новини Здоров'я наше тіло Забудьте про цитрусові: в цих трьох овочах вітаміну C значно більше
commentss НОВИНИ Всі новини

Забудьте про цитрусові: в цих трьох овочах вітаміну C значно більше

Кучерява капуста на даний момент дуже популярна серед любителів здорової їжі

17 липня 2021, 17:44
Поділіться публікацією:

Вітамін C — один з найбільш потрібних і корисних вітамінів для нашого організму. Якщо у вас нестача вітамінів, проблеми зі шкірою і слабкий імунітет — вітамін С ідеальний варіант для організму. Багато хто звик, що цитрусові — головне джерело вітаміну C. Насправді є багато фруктів, овочів і ягід, які пропонують його в більшій кількості. Як пише Medikforum, варто додати в свій раціон саме ці овочі. У них міститься значно більше вітаміну C, ніж в цитрусових. А особливо цінні вони ще й тому, що влітку ціна на них не так вже кусається.

Забудьте про цитрусові: в цих трьох овочах вітаміну C значно більше

Вітамін. Фото: https://maximum.fm

Кучерява капуста зараз дуже популярна серед любителів здорової їжі. Вона схожа за смаком на щавель і пропонує значно більше кількість вітаміну C, ніж популярний цитрус. Так в одній чашці нарізаного кучерявою капусти міститься понад 80% вітаміну C від денної норми.

Забудьте про цитрусові: в цих трьох овочах вітаміну C значно більше - фото 2

Також дуже корисна брюссельська капуста, яка також багата на вітамін. Всього одна чашка готової капусти забезпечить денною нормою вітаміну. Крім цього, ви отримаєте необхідну клітковину, вітамін К, фолієву кислоту, калій і багато іншого.

В одній чашці жовтого болгарського перцю міститься потрійна денна доза вітаміну C. Це більше, ніж в більшості цитрусових та інших продуктів. Болгарський перець жовтого кольору по праву може вважатися королем серед багатих вітаміном C овочів.

Додайте в свій раціон ці овочі і ви зможете поповнити запаси вітаміну C. А ще пам'ятайте, що ваше харчування повинне бути збалансованим і різноманітним.

Нагадаємо, для збереження молодості, краси і здоров'я організм потрібно збагачувати вітаміном Е, адже він володіє протизапальними властивостями, бере участь в синтезі гормонів і підвищує імунітет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини