Головна Новини Здоров'я наше тіло Який продукт допоможе зняти головний біль
commentss НОВИНИ Всі новини

Який продукт допоможе зняти головний біль

Доктор медичних наук Михайло Гінзбург заявив, що від головного болю ефективний часник або перець, а також будь-яка гостра їжа

5 жовтня 2021, 10:40
Поділіться публікацією:

Головний біль — неприємний симптом, який може вплинути на працездатність і порушити звичний спосіб життя. Якщо він турбує часто, тоді варто звернутися до лікаря. Якщо ж мігрень виникає час від часу, то зняти біль можна за допомогою звичайних продуктів.

Який продукт допоможе зняти головний біль

Як зняти головний біль (фото з відкритих джерел)

Доктор медичних наук Михайло Гінзбург зазначив, що в таких випадках на допомогу прийде часник, перець, імбир або будь-яка інша гостра їжа. Ці продукти збільшують активність больових рецепторів. Внаслідок цього ефекту людина перестає відчувати біль в інших місцях, через те, що "увага" мозку перемикається на інші точки.

Продукти з остринкою допомагають лікувати біль при невралгії трійчастого нерва або потиличної мігрені. Але, якщо дискомфорт виникає постійно і знеболюючі препарати не допомагають, тоді потрібно звернутися за допомогою до фахівця і з'ясувати причину виникнення мігрені.

До слова, лікар із Туреччини Сила Гюрель також підтвердила, що гостра їжа допомагає усувати больовий синдром в області голови.

Нагадаємо, доктор Герхард Мюллер-Швефе розповів, що головний біль, викликану перенапругою, можна усунути за допомогою таких методів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо ви відчуваєте дискомфорт через головного болю, не поспішайте відкривати аптечку і приймати знеболюючі таблетки. Експерти визначили три види чаю, які володіють корисними властивостями й допомагають швидко усунути проблему.

Читайте також, медики не рекомендують терпіти головний біль і сподівається, що "скоро сама пройде". Такими діями можна ще більше нашкодити своєму здоров'ю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

6 жовтня 2021, 07:27

Готу Кола для укрепления сосудов головного мозга здесь https://dnsp.com.ua/p562378881-venotonik-dlya-mozga.html


Новини