Головна Новини Здоров'я наше тіло Як швидко зняти головний біль від перенапруги
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко зняти головний біль від перенапруги

Доктор Герхард Мюллер-Швефе назвав три способи, які допоможуть зняти головний біль, викликаний перенапругою

18 серпня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Через психоемоційне напруження і стреси протягом дня можуть виникнути напади головного болю. Але не поспішайте діставати аптечку в пошуках знеболюючого. Доктор Герхард Мюллер-Швефе розповів, як зняти симптом самостійно за допомогою декількох способів.

Як швидко зняти головний біль від перенапруги

Головний біль (фото з відкритих джерел)

Фахівець відзначив, що головний біль, спричинений перенапруженням, з'являється від спазмів м'язів, наприклад, у зв'язку переважанням односторонньої пози або малорухливим способом життя. І щоб його вгамувати потрібно застосувати цілеспрямоване тренування м'язів і використовувати методи, перевірені часом.

Уникайте стресу

У сучасному світі складно обходиться без стресів, і, якщо ви стикаєтеся з ними регулярно, тоді варто навчитися методам релаксації, наприклад, медитації або дихальній техніці, які будуть дозволяти вам швидко розслабитися і контролювати свої емоції. Після напруженого дня ще можна зробити собі заспокійливу ванну.

Вживайте достатню кількість рідини

Через брак рідини можуть виникнути порушення в мозковій діяльності, що викличе напад головного болю, тому контролюйте свій водний баланс протягом дня. Експерти рекомендують пити 1-1,5 літра води в день.

Додайте руху у звичне життя

Люди, які дотримуються малорухомого способу життя, частіше страждають різними порушеннями й скаржаться на головні болі. Щоб це виправити потрібно влаштовувати прогулянки на свіжому повітрі, кататися на велосипеді й займатися іншою активністю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що головний біль — неприємний симптом, який може виникнути раптово і позбавити людину можливостей нормально функціонувати. І, згідно з даними дослідників, причиною цього стану може стати навіть легке зневоднення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини