Головна Новини Здоров'я наше тіло Які продукти категорично заборонено вживати з алкоголем
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти категорично заборонено вживати з алкоголем

Дієтологи рекомендують відмовитися від вживання солінь і солодощів

15 травня 2021, 18:38 comments1074
Поділіться публікацією:

Багато хто знає про заборону на вживання алкогольних напоїв паралельно з лікарськими засобами, що може серйозно нашкодити здоров'ю. Однак не всі обізнані, що така ж ситуація відбувається з деякими продуктами, якими категорично заборонено закушувати спиртні напої, пише профільне видання UKRHEALTH.

Які продукти категорично заборонено вживати з алкоголем

Які продукти категорично заборонено вживати з алкоголем - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що під час застілля дієтологи рекомендують відмовитися від вживання в їжу солінь або інших страв, що містять оцет. Спільно з алкоголем він підсилює згубний вплив на печінку, а також провокує швидше виведення рідини з організму. Через це сп'яніння посилюється.

Подібний ефект спостерігається і під час закушування акогольних напоїв солодким. Травна система в першу чергу починає переробку цукру, внаслідок чого спиртові сполуки довше затримуються в організмі, підвищуючи негативний вплив.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що фахівці назвали пиво найбільш шкідливим алкогольним напоєм, при чому його шкода залежить не від його міцності. Згідно з новими дослідженнями, головна небезпека пива полягає в компонентах, дають напою смак і піну. Це стосується хмелю, який під час дозрівання здатний витягати з грунту шкідливі елементи, на кшталт кобальту та інших металів. Такі компоненти збільшують ризик розвитку серцево-судинних захворювань, а за сильного зловживання й отруєння іноді призводять до летального результату.

Фахівці назвали і найбільш безпечний напій — червоне сухе вино. У ньому містяться корисні мікроелементи і вітаміни. Відзначається, що добовою нормою для чоловіків є один-два келихи, а для жінок один келих. Надмірне вживання вина, також йде на шкоду організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини