Головна Новини Здоров'я наше тіло Які дві звички впливають на здоров'я сильніше, аніж інші
commentss НОВИНИ Всі новини

Які дві звички впливають на здоров'я сильніше, аніж інші

Лікар-ендокринолог Зухра Павлова розповіла, які дві звички сильніше за інших впливають на стан здоров'я

3 червня 2021, 11:45
Поділіться публікацією:

На організм людини величезний вплив мають певні звички, вони можуть бути як корисними, так і шкідливими. Лікар-ендокринолог Зухра Павлова назвали дві з них, які сильніше за інших впливають на стан здоров'я.

Які дві звички впливають на здоров'я сильніше, аніж інші

звички, які сильно впливають на здоров'я(фото з відкритих джерел)

Спеціаліст виділила одну згубну звичку — паління. За її словами, пристрасть до тютюну серйозно шкодить організму, зокрема здатна викликати три основних захворювання: хронічний бронхіт, коронарну хворобу серця та онкологію (рак легенів, рак гортані, рак стравоходу, рак товстого кишківника і сечового міхура). При чому, ризик появи цих захворювань зростає у курців від 50 до 80%.

Крім того, куріння викликає підвищення артеріального тиску і частоти серцебиття, а окис вуглецю — недостатність серцевої діяльності.

А друга звичка — пиття води. Вона є однією з найбільш важливих і корисних для організму, оскільки для хорошого самопочуття людини важливо підтримувати свій водний баланс. Вранці не забувайте випивати натщесерце склянку теплої води, щоб запустити обмінні процеси, нормалізувати вироблення і циркуляцію жовчі, яка бореться з хвороботворними мікроорганізмами.

Нагадаємо, що у багатьох жінок є певні харчові звички, які не тільки шкодять фігурі, але і негативно позначаються на здоров'ї всього організму. І від них потрібно терміново позбуватися. Про що йде мова?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що правильне харчування є невід'ємною частиною здорового способу життя, але не всі продукти однаково корисні для організму. Є такі, регулярне вживання яких поступово підриває наше здоров'я. Дієтолог Даніела Креля зазначила, що потрібно переглянути свій раціон і виключити з нього звичні продукти, здатні нашкодити організму. Що потрапило в цей список?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини