Головна Новини Здоров'я наше тіло Який літній одяг може нашкодити здоров'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Який літній одяг може нашкодити здоров'ю

Експерти розповіли, від якого одягу краще відмовитися в літню пору, тому що він може нашкодити здоров'ю

28 липня 2021, 14:10
Поділіться публікацією:
У гонитві за модою і новими трендами багато дівчат жертвують своїм здоров'ям. Річ у тому, що деякі предмети гардероба не варто носити влітку. Про що йдеться?

Який літній одяг може нашкодити здоров'ю

Від якого одягу варто відмовитися влітку (фото з відкритих джерел)

Купальник зі стрінгами

Кожна дівчина на пляжі хоче виглядати ефектно, але від купальника, який складається з бюстгальтера і стрінгів, краще відмовитися. Такі трусики можуть спровокувати роздратування і навіть викликати геморой. Підберіть краще купальник, які буде зручний і не завдасть вам дискомфорту.

Обтягуючі джинсові шорти

Експерти кажуть, що в жарку погоду не варто вдягати джинсові шорти, які сильно обтягують тіло. Одяг не повинен тягнути й перетягувати вашу фігуру. Влітку віддайте перевагу речам із бавовни.

Туфлі та балетки

Ваші ноги можуть постраждати як від високого каблука, так і від плоскої підошви. В результаті страждатиме і хребет. Можливі болі в спині, сколіоз, варикоз, порушення роботи внутрішніх органів. Вибирайте туфлі на підборах 4-5 сантиметрів.

Синтетичні сукні

Сукні з синтетичного матеріалу, особливо влітку, не доведуть ні до чого хорошого. Такий одяг порушує нормальну циркуляцію повітря, людина більше потіє.

Нагадаємо, що багато людей обходять стороною секонд-хенди, вважаючи, що б/у речі можуть нашкодити їх енергетиці, а також побоюються того, що "підчеплять" від одягу якесь захворювання. Наскільки ці побоювання виправдані розповіла лікар-дерматовенеролог Катерина Вертієва.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дизайнер з Ісландії Валдіс Стейнарсдоттір випустила безшовні желейні топи, які можна переплавити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини