Головна Новини Здоров'я наше тіло Як зберегти молодість після 40 років: відповідає експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зберегти молодість після 40 років: відповідає експерт

Допомагає підтримувати вагу, покращує загальний стан здоров'я в цьому віці

9 вересня 2020, 14:03
Поділіться публікацією:

Алка Бхарті, який працює лікарем і дієтологом Лікарні материнства в Хараді, поділився секретами того, що ж зберігає молодість і активний спосіб життя після 40. Про це пише видання clutch.

Як зберегти молодість після 40 років: відповідає експерт

Як зберегти молодість після 40 років: відповідає експерт. Фото: unsplash.

Експерт розповідає про те, що у людей після певного віку з'являються проблеми, з якими раніше вони могли не стикатися. У них сповільнюється обмін речовин, зменшується м'язова маса, втома стає більш вираженою і, нарешті, слабшає концентрація уваги.

Саме тому Бхарті рекомендує якомога ретельніше стежити за своїм харчуванням, і давати своєму тілу достатню кількість фізичних навантажень. Він упевнений в тому, що правильна збалансована їжа, фізичні вправи та низький рівень стресу — це все є ключовими факторами для того, щоб поліпшити свій стан після 40 років.

Лікар також склав список продуктів, які бажано додати у своє щоденне меню. Він радить їсти їжу, багату клітковиною; додати продукти, в яких міститься лютеїн; вживати жирні поліненасичені кислоти омега-3; урізноманітнити раціон рибою,  яйцями та нежирним м'ясом. Окремо фахівець зазначив, що важливо їсти їжу, в якій міститься вітамін D, оскільки він сприяє нормальному функціонуванню м'язової маси.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, нейробіологи з'ясували, скільки кисню необхідно для мозку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини