Головна Новини Здоров'я наше тіло Як впливають на здоров'я людини срібні прикраси
commentss НОВИНИ Всі новини

Як впливають на здоров'я людини срібні прикраси

Експерти розповіли, як срібні прикраси можуть впливати на здоров'я людини: перераховано корисні властивості металу

1 грудня 2021, 15:10
Поділіться публікацією:

Срібло — вкрай популярний метал, який людство шанує з давніх часів. З нього стали виготовляти прикраси, посуд та культові предмети для ритуалів та обрядів. Срібло не дарма порівнювали з чистотою, світлом і приписували здатність протистояти злим духам. Експерти розповіли, як носіння срібних прикрас може позначитися на здоров'ї людини.

Як впливають на здоров'я людини срібні прикраси

Як срібло впливає на здоров'я (фото з відкритих джерел)

Срібло (Ag) − 47 елемент таблиці Менделєєва, метал та його сплави використовують у багатьох сферах сучасного життя. Доведено, що водний розчин Ag має бактерицидні властивості. Нітрат срібла є важливим елементом при лікуванні різних шкірних інфекцій, зокрема мозолів та бородавок. Також срібло зарекомендувало себе як потужний протимікробний засіб, який бореться з інфекціями та допомагає у профілактиці застуди та грипу.

Народна медицина впевнена, що люди, які щодня носять срібні прикраси менш схильні до перепадів настрою та стресів, а їх імунітет значно сильніший за тих, хто нехтує носінням срібла. Крім цього, цілителі, астрологи та інші нестандартні фахівці вважають, що срібні вироби створюють потужний енергетичний щит, який заспокоює енергію тіла, зцілює травми й захищає організм від шкідливого електромагнітного випромінювання.

Дослідження, проведене у 2008 році, вченими із Саутгемптонського університету, показало, що носіння срібних перснів полегшує симптоми артриту. За їх даними, спеціально розроблена каблучка зі срібла здатна ефективно боротися із захворюванням. Пов'язують це зі здатністю металу покращувати кровообіг в організмі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що іспанські вчені в ході нового дослідження з'ясували, що золото допомагає боротися з потенційно небезпечними мікроорганізмами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини