Головна Новини Здоров'я наше тіло Як уникнути пневмонії: прості поради від терапевта
commentss НОВИНИ Всі новини

Як уникнути пневмонії: прості поради від терапевта

Сама по собі пневмонія дуже підступна

15 вересня 2020, 09:50 comments1981
Поділіться публікацією:

Пневмонія — поширене інфекційне захворювання, яке вражає легені. Але в умовах пандемії коронавірусу, цей діагноз є більш страхітливим, тому необхідно берегти здоров'я і зміцнювати імунітет. Лікар-терапевт Кирило Глибко поділився простими порадами, які вбережуть від запалення легенів, передає видання Wworld.

Як уникнути пневмонії: прості поради від терапевта

Фахівець відзначив, що в першу чергу, не можна допускати переохолодження організму, тому, одягайтеся восени тепліше, адже погода оманлива. Особливо важливо тримати в теплі ноги. Американські дослідники довели, що через зниження температури ніг в організмі активізуються мікроорганізми, які сприяють розвитку застуди.

Також терапевт радить восени зігріватися теплим трав'яним чаєм, особливо, якщо потрапили під дощ або замерзли по дорозі. Для такої мети підійде і гарячий душ. Головне — все зробити вчасно, щоб імунна система не встигла ослабнути.

Ефективним способом уникнути пневмонії лікар називає вакцинацію. Щеплення від пневмококової інфекції тримається близько п'яти років і необхідне літнім людям і тим, у кого ослаблений імунітет.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти відновлять здоров'я після пневмонії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини