Головна Новини Здоров'я наше тіло Як уникнути гіпертонії в 40 років: основні чинники
commentss НОВИНИ Всі новини

Як уникнути гіпертонії в 40 років: основні чинники

Ознаками гіпертонії стають часті головні болі

25 вересня 2020, 00:30
Поділіться публікацією:

Багато людей скаржаться на гіпертонію — підвищений артеріальний тиск, який погіршує загальне самопочуття і призводить до розвитку багатьох захворювань. З віком наш організм потребує особливого захисту, тому людям середнього віку варто подбати про своє здоров'я. Таку інформацію надало видання Healthline.

Як уникнути гіпертонії в 40 років: основні чинники

В першу чергу, доктор медичних наук Ллойд-Джонс перерахував фактори, які допоможуть, знизити ризик гіпертонії до 40 років. Сюди входить: маса тіла, фізична активність, рівень холестерину і цукру в крові, а також харчування. Дослідник говорить, що всі ці показники необхідно тримати в нормі або хоча б поступово кожен пункт "покращувати", тому що вони впливають на стан серцево-судинної системи.

Не забувайте стежити за масою свого тіла, а для цього важливо дотримуватися правильного харчування. Виключіть з раціону фаст-фуд, газовані напої, продукти з високим вмістом цукру, насичені жири та алкоголь. Також займайтеся спортом, бодай зарядкою та пішими прогулянками, а ще регулярно проходьте обстеження у лікарів, щоб реагувати на зміни в організмі. Все це дасть позитивний ефект.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який простий спосіб допоможе уникнути гіпертонії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини