Головна Новини Здоров'я наше тіло Як правильно користуватися ополіскувачем для зубів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно користуватися ополіскувачем для зубів

Для того, щоб домогтися найкращого ефекту, необхідно правильно використовувати ополіскувач

12 вересня 2021, 21:25
Поділіться публікацією:

Не секрет, що для щоденної гігієни необхідно використовувати зубну щітку, пасту, а також полоскати рот водою після їжі. Але мало хто знає, що цих заходів може бути недостатньо для боротьби з мікробами. Тут на допомогу приходить ополіскувач для зубів. Вибирати ополіскувач необхідно обдумано: це допоможе уникнути різних непорозумінь в подальшому. Саме тому попередньо рекомендуємо записатися на консультацію до лікаря для з'ясування індивідуальних особливостей. Про це пише jnjconsumer.

Як правильно користуватися ополіскувачем для зубів

Здоров'я (фото з відкритих джерел)

Для того, щоб домогтися найкращого ефекту, необхідно правильно використовувати ополіскувач. Його рекомендують застосовувати 2 рази на день (вранці і ввечері) після чистки зубів, оскільки активні речовини краще проникають в поверхню зубів, очищену від нальоту. Для одного полоскання досить 20 мл засобу, яке, як правило, ополіскувач дозується за допомогою ковпачка на флаконі. Тривалість процесу 20-30 секунд. Ковтати ополіскувач ні в якому разі не можна.

Ні, це допоміжний засіб, яке може посилити ефект дії якісної зубної пасти, відбілювання в стоматології, інших процедур, і дає бонуси у вигляді видалення залишків їжі, очищення від нальоту. Щоденне застосування цього засобу допоможе вам зберігати зуби, ясна здоровими. Ще ополіскувачі хороші тим, що їх можна використовувати протягом усього дня.

Нагадаємо, розмарін не тільки надає неповторний смак страв, але і приносить користь для здоров'я, оскільки в його складі міститься безліч вітамінів і мікроелементів. На своїй сторінці в Instagram нутриціолог Анна Грін розповіла, за яких проблемах зі здоров'ям допоможе розмарин. Розмарин містить велику кількість хімічних сполучень, які мають антиоксидантні, протизапальні, радіозахисні і геропротекторні (здатність збільшувати тривалість життя) властивості. А це значить — допомагають довше зберігати молодість і красу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини