Головна Новини Здоров'я наше тіло Як позбутися тривожності: названо ключовий фактор
commentss НОВИНИ Всі новини

Як позбутися тривожності: названо ключовий фактор

Лікар - нутриціолог Вероніка Хуснутдінова розповіла, який фактор допомагає швидко впоратися із тривожністю

27 жовтня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

Почуття занепокоєння і тривоги може виникнути з різних причин, і якщо його ігнорувати, це може призвести до серйозних емоційних проблем. Нутриціолог Вероніка Хуснутдінова на своїй сторінці в Instagram розповіла, як швидко позбутися тривожності, страху та дратівливості.

Як позбутися тривожності: названо ключовий фактор

Як впоратися з тривожністю (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначила, що за будь-яких емоційних труднощів потрібно правильно організовувати свій сон, щоб в організму була можливість відновити енергію та свої сили. Тобто сон має бути у пріоритеті, оскільки від нього залежить як фізичне, так і психічне здоров'я людини.

Проведені дослідження довели, що нічний відпочинок, який триває менше ніж 7 годин, підвищує ризик загострення хронічних захворювань, а також ожиріння, гіпертонії, психологічних розладів тощо. Плюс до всього, дефіцит сну негативно впливає на імунну систему людини.

Для того, щоб налагодити свій сон, експерт рекомендує лягати спати не пізніше 23 годин, відмовитися від гаджетів перед сном та вживання їжі (за 2-3 до нічного відпочинку). Можна на ніч випити заспокійливий чай або прийняти ванну, щоб розслабитися і швидше поринути у сон.

Нагадаємо, що сучасне життя складно уявити без стресів, адже їх провокує безліч чинників. Але важливо не посилити ситуацію. Експерти назвали продукти, які варто обмежити у раціоні, бо вони посилюють тривожність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що підвищити тривожність можуть звичайні дії людини. На думку фахівців, наші повсякденні звички можуть підвищити рівень занепокоєння ще більше. Помилково вважати, що куріння знімає стрес і заспокоює. А, наприклад, заїдаючи стрес, ми ще більше посилюємо поганий стан нашої нервової системи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини