Головна Новини Здоров'я наше тіло Як полегшити головний біль: універсальні способи
commentss НОВИНИ Всі новини

Як полегшити головний біль: універсальні способи

Нутриціолог Вероніка Хуснутдінова перерахувала кілька універсальних способів, які допомагають полегшити біль голови

28 жовтня 2021, 13:45
Поділіться публікацією:

Головний біль – часта скарга, яка може виникнути через різні причини. Якщо проблема турбує регулярно, тоді варто звернутися до лікаря та з'ясувати причину. Але, якщо вона спричинена стресом, втомою та іншими факторами, тоді полегшити самопочуття можна і самостійно за допомогою універсальних методів.

Як полегшити головний біль: універсальні способи

Як знизити головний біль (фото з відкритих джерел)

Вода

Як тільки ви відчули симптоми головного болю, випийте одну велику склянку води. І надалі протягом дня продовжуйте підтримувати свій водний баланс. Дивно, але часто цього буває достатньо.

Ефірні олії лаванди та перцевої м'яти

Природні властивості цих ефірних олій роблять їх дуже ефективними у полегшенні головного болю. При нанесенні на скроні олія перцевої м'яти стимулює приплив крові до відповідних ділянок – це полегшує спазми та пом'якшує біль. Лавандова олія працює як заспокійливий засіб та стабілізатор настрою.

Магній

Варто підвищити в організмі рівень магнію, а це можна зробити, додавши до раціону рослинну їжу з високим його вмістом, наприклад, горіхи та насіння, бобові, злаки, авокадо, броколі та банани або пити магнієву воду.

А також існує цілий ряд трав, здатних послаблювати головний біль, дихальні та остеопатичні техніки, які можна робити самостійно.

Нагадаємо, що головний біль – неприємний симптом, який може вплинути на працездатність та порушити звичний спосіб життя. Якщо мігрень з'являється іноді, то зняти біль можна за допомогою простих продуктів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що добрим засобом для зняття головного болю є м'ятний чай. Він містить у собі корисні кислоти, флавоноїди та вітаміни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

30 жовтня 2021, 18:02

Готу Кола для укрепления сосудов головного мозга здесь https://dnsp.com.ua/p562378881-venotonik-dlya-mozga.html


Новини