Головна Новини Здоров'я наше тіло Як очистити легені від слизу: чотири ефективні способи
commentss НОВИНИ Всі новини

Як очистити легені від слизу: чотири ефективні способи

Слиз збирає мікроби та інші патогенні організми

11 листопада 2020, 00:30 comments2743
Поділіться публікацією:

Забруднений рівень повітря, куріння, пандемія коронавірусу — всі ці фактори можуть серйозно порушити роботу легенів, тому їх потрібно берегти. І в першу чергу, не запускати захворювання, пов'язані з цим органом. Які засоби допоможуть очистити легені від слизу?

Як очистити легені від слизу: чотири ефективні способи

фото з відкритих джерел

Імбирний чай

Мабуть, всі знають, що імбир має лікувальні властивості, тому його часто використовують в народній медицині. Для того, щоб позбутися від застуди та кашлю, а також вивести з дихальних шляхів шкідливі токсини, потрібно кожен день пити імбирний чай або додавати його корінь в воду.

Чай з корицею

Кориця — це не тільки ароматна спеція, а й засіб в боротьбі з багатьма захворюваннями, зокрема респіраторними. Чай з корицею допомагає поліпшити травлення, а також очищає легені, полегшуючи цим дихання.

Парова терапія

Одним з кращих і доступних кожній людині способів очищення легенів є парова терапія. Вдихання пари відкриває прохід для повітря, завдяки очищенню легенів від слизу. У зимовий період процедуру можна проводити щодня.

Куркума для полоскання горла

Ще одна приправа, яка має лікувальні властивості — це куркума. Експерти рекомендують додавати її в теплу воду і полоскати горло, особливо перед сном. У приправі міститься речовина, яка розріджує слиз в легенях, вбиває шкідливі бактерії й полегшує симптоми застуди.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які ягоди найкорисніші для здоров'я легенів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини