Головна Новини Здоров'я наше тіло Як легка форма коронавірусу може перейти у важку: лікар назвали симптоми
commentss НОВИНИ Всі новини

Як легка форма коронавірусу може перейти у важку: лікар назвали симптоми

Як зазначила лікарка, особливо небезпечний мутований штам "Дельта"

5 листопада 2021, 23:05
Поділіться публікацією:

Лікувати ковід, особливо  мутований штам "Дельта" потрібно починати відразу на початковій стадії, адже вірус дуже швидко вражає організм людини. Тому важка пневмонія ослаблює вас за лічені години. Про це пишуть "Миколаївські новини", оприлюднюючи коментар керівника Миколаєвського обласного медичного закладу Світлани Федорової.

Як легка форма коронавірусу може перейти у важку: лікар назвали симптоми

Дельта дуже небезпечна (фото з відкритих джерел)

Як зазначила лікарка, особливо небезпечний мутований штам "Дельта, який увесь час мутує. Якщо минулого року проходило  тиждень і більше до стану важкої пневмонії, то зараз ця відстань, яку долає вірус, вимірюється ліченими годинами.

 Також вона додала, що під час цьогорічного спалаху кашель і висока температура  не такі, як звикли розуміти громадяни, тому вони не йдуть до лікарів, щоб почати лікування.

Коли  через кілька діб людина задихається, знижується сатурація, тоді хворий  б’є  на сполох, але так можна і відразу  дійти до реанімаційного стану.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україні починають клінічні випробування таблеток проти коронавірусу.  В нашій країні будуть випробовувати в тестовому режимі таблетки від коронавірусної хвороби  - Pfizer і Merck. За оприлюдненою інформацією, нові ліки від ковіду "Ритонавір" виробництва Pfizer, які виробник випускає в таблетках, будуть випробовувати на тих добровольцях, хто мав контакти з інфікованими.  Інші пігулки MK4482 — 013 виробництва Merck будуть тестуватись в міському студентському медичному закладі Харківської міської ради. Вони будуть рекомендовані для громадян, які мешкають з хворими на коронавірус. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини