Головна Новини Здоров'я наше тіло В Україні починають клінічні випробування таблеток проти коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні починають клінічні випробування таблеток проти коронавірусу

Таблетки тестуватимуть серед людей, які контактували або проживають з хворими на COVID-19

4 листопада 2021, 22:40
Поділіться публікацією:

В нашій країні будуть випробовувати в тестовому режимі таблетки від коронавірусної хвороби  - Pfizer і Merck. Про це інформує МОЗ.

В Україні починають клінічні випробування таблеток проти коронавірусу

Таблетки протестують на тих, хто контактував з інфікованими на коронавірусом (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, нові ліки від ковіду "Ритонавір" виробництва Pfizer, які виробник випускає в таблетках, будуть випробовувати на тих добровольцях, хто мав контакти з інфікованими.

 Інші пігулки MK4482 — 013 виробництва Merck будуть тестуватись в міському студентському медичному закладі Харківської міської ради. Вони будуть рекомендовані для громадян, які мешкають з хворими на коронавірус.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про ре, що у Великобританії почнуть лікувати COVID-19 пігулкамиВ країні вже зареєстрували пігулки для лікування коронавірусної хвороби. У Великобританії затвердили противірусний препарат Lagevrio (молнупіравір), як такий, що є безпечним та ефективним у зниженні ризику госпіталізації та смерті у людей з легким та середньої тяжкості перебігом COVID-19. Державний регулятор схвалив перший пероральний противірусний засіб для лікування COVID-19. Виробник пігулок — компанія Ridgeback Biotherapeutics і Merck Sharp & Dohme (MSD). Препарат діє через втручання в реплікацію вірусу та допомагає уникнути його розмноження. Препарат ефективний для вживання, коли тільки-но захворів. Ліки можна вживати людям з цукровим діабетом, захворюваннями серця. За словами міністра охорони здоров'я та соціального забезпечення Саджида Джавіда, Великобританія стала першою країною у світі, яка схвалила противірусний препарат. Також він додав, що країна є лідером у дослідженні, розробці передових методів лікування.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини