Головна Новини Здоров'я наше тіло Ворушився під шкірою: у жінки витягли 9-сантиметрового паразита (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворушився під шкірою: у жінки витягли 9-сантиметрового паразита (ФОТО)

Пацієнтка розповіла медику про свої тривоги і паніку, бо під оком постійно щось рухалось

6 листопада 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

Жителька Луцька прийшла  на прийом до фахівця — офтальмолога, бо  довгий час відчувала, що в повіці, яка набрякла, під шкірою в ділянці ока рухалось щось невідоме. Обстеження показало, що там був великий паразит. Спричинив появу гельмінта укус комара. Про це інформує "Радіо Трек".

Ворушився під шкірою: у жінки витягли 9-сантиметрового паразита (ФОТО)

Паразит жив в області ока жінки з Луцька (фото: radiotrek.rv.ua)

Пацієнтка розповіла медику про свої тривоги і паніку, бо під оком постійно щось рухалось.  Причина тривоги – 9-сантиметровий паразит, якого дістали в медичному закладі під час хірургічного втручання. Цю процедуру луцькі медики виконали швидко і своєчасно, адже  паразит міг  мігрувати до іншої ділянки обличчя.

Луцький медик Юрій Валецький розповів, що городянка не подорожувала до екзотичних країн, де міг би трапитись такий випадок. Спричинив цю екзотичну проблему укус комара, який переніс заразу з крові домашнього улюбленця. Тобто передав волинянці.

 Після операційного втручання  фахівець дав пораду віднести паразита в лабораторію, аби там визначили його стать.

Тому що самка такого паразита може випустити в кров личинки, які будуть погіршувати самопочуття людини, в організмі якої поселилися. Людина зможе відчути погіршення роботи серця, допікатиме печінка та нирки.

Аби ці проблеми попередити і повністю знищити гельмінти в організмі хворої, медик має порекомендувати обов’язково вживати спеціальні препарати, які знешкоджують в організмі появу паразитів.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у трьох людей в Україні знайшли рідкісну хворобуКрім коронавірусу, українці можуть наразитись на ще одну небезпечну недугу, збудниками якої є звичайні комарі. Вона називається дирофіляріоз.  Троє мешканців української столиці  тепер лікують його. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

вася

6 листопада 2021, 20:26

паразит завелся в теле паразита! ах-ха-ха-ха


Новини