Головна Новини Здоров'я наше тіло Відбілююча жуйка провокує хвороби шлунка
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбілююча жуйка провокує хвороби шлунка

Дослідження підтверджують пряму залежність між звичкою використовувати жувальну гумку і захворюваннями шлунка

11 січня 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

На думку експертів, жувальна гумка несе потенційну загрозу для шлунково-кишкового тракту людини. Особливо шкідливою визнана відбілююча жуйка, оскільки в ній міститься діоксид титану — небезпечний для здоров'я елемент для здоров'я

Відбілююча жуйка провокує хвороби шлунка

Фото: evroapteka.com.ua

Дослідження підтверджують пряму залежність між звичкою використовувати жувальну гумку і захворюваннями шлунка. Зокрема, вченим вдалося довести взаємозв'язок між синдромом подразненого кишечника і регулярним жуванням жуйки. Це відбувається тому, що людина, жує заковтує занадто багато повітря і слини.

Інші дослідження показує взаємозв'язок між мігренню і жуйкою. Виявляється, в процесі жування виникає високий тиск на скронево-щелепної суглоб, в результаті чого від болю страждає голова.

Нагадаємо, Деякі продукти вкрай небажано їсти на голодний шлунок, тому що якщо в одному випадку це просто буде марно, то в другому — може негативно відіб'ється на здоров'ї. У томатах є речовини, які можуть привести до розвитку гастриту, панкреатиту або коліту. Якщо з'їсти банан на голодний шлунок, то різко підвищується рівень магнію , а це негативно впливає на серце. Також банан натщесерце може привести до порушення балансу калію і магнію, через що ви будете відчувати втому. А ось в апельсинах, мандаринах і грейпфрутах є багато цитрусової кислоти, що може викликати печію. А в подальшому — підвищити ризик розвитку гастриту. Кава сприяє виробленню шлункової кислоти, що може призвести до печії і відчуття тяжкості в шлунку. Алкоголь натщесерце — це завжди погана ідея, оскільки ви можете випити за кілька хвилин. До того ж, з ранку слід чекати важкого похмілля, тому що виведення продуктів розпаду алкоголю відбувається повільніше.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://evroapteka.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини