Головна Новини Здоров'я наше тіло Вчені з'ясували, люди з яким кольором очей мають схильність до алкоголізму
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені з'ясували, люди з яким кольором очей мають схильність до алкоголізму

Володарі карих очей п'яніють швидше, ніж інші

26 жовтня 2020, 15:06
Поділіться публікацією:

Американським фахівцям вдалося з'ясувати, які люди мають більшу схильність до алкоголізму. Керівник нового дослідження Інна Белфер розповіла, що колір очей людини може свідчити про її схильність до вживання спиртних напоїв, передає видання lenta.

Вчені з'ясували, люди з яким кольором очей мають схильність до алкоголізму

Люди з яким кольором очей мають схильність до алкоголізму. Фото: unsplash

Почалося ж усе з того, що працівники Піттсбурзького університету дізналися, що між сприйнятливістю до больових відчуттів і кольором очей є певний взаємозв'язок. Вони встановили це, коли детально вивчили медичні історії декількох десятків жінок-породіль.

"З'ясувалося, що жінки з карими очима в більшій мірі чутливі до болю, ніж жінки з сірими або зеленими райдужними оболонками очей", — каже Белфер.

Вчені прийшли до висновку, що колір очей може бути додатковим фактором, який показує, чи є у людини схильність до зловживання алкогольними напоями. Виявилося, що власники карих очей п'яніють набагато швидше за інших, тому як їм потрібна менша доза спиртного. Можна зробити висновок, що кароокі люди менше схильні до розвитку звикання до етанолу. Таку закономірність з'ясували експерти після того, як провели великий науковий експеримент, в якому взяло участь близько 12 тисяч добровольців.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, вчені назвали головний симптом алкоголізму на ранній стадії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини