Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Експерти вважають, що готові вафлі краще не вживати в їжу
Фото: my-power.info
Зміст в вафлях транс-жирів може бути однією з головних причин шкідливості вафель.
В упаковці вафель міститься приблизно п'ять столових ложок цукру, що набагато вище, ніж п'ять денних норм вживання цукру, відповідно, вафлі — дуже калорійні. Тому їх не слід вживати людям, схильним до повноти.
Крім цього, бюджетні вафлі роблять з неякісного пальмового масла, яке дуже шкідливо для здоров'я. Втім, експерти запевняють, що навіть купуючи дуже дорогі солодощі, не можна бути впевненим, що в складі немає пальмової олії.
Єдиним виходом з цієї ситуації є вживання випічки тільки домашнього приготування. А для її приготування купувати якісне вершкове масло і, по можливості, зменшувати кількість цукру.
Нагадаємо, п ому не з початку року, коли прийнято починати життя "по-новому"? А ось кілька доводів. — початок року — це перше січня. Давай чесно: прокинувшись, ти наїсися вкусняшок, покритих майонезом, жарено-печеного-копченого. Потім підеш в гості і продовжиш в тому ж дусі. Перейшовши на здорове харчування, багато борців за здорове харчування вважають, що можна зустріти свята в "тому самому" плаття. Наш організм влаштований так, що з настанням холодів переходить в режим "запасливо хом'яка". Це ті самі 2-5 кг, які так складно зігнати з тіла навесні. Не будемо писати про банальне "корисно", все і так в курсі, але продовжують наполегливо їсти картоплю фрі, дешевий шоколад і пити газовані напої. Як змусити себе? Можна, звичайно, займатися аутотренінгом, як героїні відомого фільму, і твердити морквині, яка ніяк не викликає апетит: "ти найчарівніша і найпривабливіша!"
Новини