Головна Новини Здоров'я наше тіло В Японії встановлений рекорд за кількістю людей у віці старше 100 років
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії встановлений рекорд за кількістю людей у віці старше 100 років

80 тисяч людей, які більше 100 років

15 вересня 2020, 18:55
Поділіться публікацією:

Люди похилого віку, яким виповнилося більше 100 років, встановили новий рекорд. Про це заявило Міністерство охорони здоров'я, праці і добробуту країни. В Японії живе більше 80 тисяч чоловік в поважному віці, передає видання expert.

В Японії встановлений рекорд за кількістю людей у віці старше 100 років

Японці - довгожителі планети. Фото: unsplash

На даний момент ця країна є однією з перших за кількістю довгожителів. Зараз в ній проживає 80 450 людей, чий вік більше 100 років. Тільки за попередній рік показник покращився на 9 176 осіб. Більшість з цього списку — жінки. 88 відсотків або 70 975 жінок похилого віку. Також відомо, що найстаршій уже виповнилося 117 років, вона проживає в префектурі Фукуока. А найстаршому чоловікові вже 110 років, він живе в префектурі Нара.

Секрет свого довгого і здорового життя японці не приховують. Вони переконані в тому, що правильне харчування, регулярні фізичні навантаження, а також позитивний погляд на життя зроблять перебування на Землі щасливим і довгим.

У щоденному японців меню є багато риби і водоростей. Саме вони є джерелом йоду, фосфору і Омега-3. Солодощі вони можуть дозволити собі вкрай рідко. Замість них довгожителі надають перевагу свіжим овочам та фруктам. Капуста, редька, виноград, яблука, мандарини, диня — все це можна побачити в будь-якому будинку в Японії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому полягає секрет довголіття японців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини