Головна Новини Здоров'я наше тіло В країні вже ніщо не зупинить різкого сплеску захворюваності на COVID-19 - епідеміолог
commentss НОВИНИ Всі новини

В країні вже ніщо не зупинить різкого сплеску захворюваності на COVID-19 - епідеміолог

Андрій Александрін каже, що друге літо поспіль втрачена можливість підготовки дитсадків і шкіл до епідемії

9 вересня 2021, 23:50
Поділіться публікацією:

На жаль, в нашій країні вже швидко ростиме кількість нових  випадків ковіду. Спалах небезпечного інфекційного вірусу виникне через те, що тут погано спрацювали освітяни і не завершили належної профілактичної та підготовчої роботи шкіл та садочків до епідемії. Про це в ефірі каналу  "Україна 24" розповів завідувач національної експертної групи з інформаційного контролю, епідеміолог Андрій Александрін,

  В країні вже ніщо не зупинить різкого сплеску захворюваності на COVID-19 - епідеміолог

Коронавірус в Україні (фото з відкритих джерел)

Він зауважив, що дуже швидко провести підготовку, аби перейти в "жовту зону" наша держава не зможе.

За словами фахівця, всі справи потрібно розпочинати і завершувати вчасно. Швидко бути готовими до нового спалаху, різкого росту захворювань і пов’язаної з ними госпіталізації не вдасться. Бо упущене найголовніше – час.  Влітку  потрібно було подбати  про безпеку під час осінньої епідемії найменших представників освітянських закладів.

Епідеміолог дотримується думки, що головні переносники вірусу – це діти. З тієї причини відбуватиметься збільшення кількості захворювань, яке непросто зупинити.

Лікар підсумував, "що  малі українці  є рушійною силою поширення гострих респіраторних захворювань, в тому числі й COVID-19". Тому медики  саме через них реєструватимуть  щораз нові випадки зростаючого  коронавірусу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чому сформувати колективний імунітет проти коронавірусу неможливоВиробити колективний імунітет від ковіду не вдасться. З тієї причини, що навіть щеплені люди можуть мати в собі цю небезпечну інфекцію, яка щораз мутує. Вакцинація – це тільки важлива складова комплексу протиепідемічних  засобів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини