Головна Новини Здоров'я наше тіло Україну накриє магнітна буря червоного рівня: що потрібно знати
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриє магнітна буря червоного рівня: що потрібно знати

Такі явища здатні впливати на роботу систем зв'язку та електротехніки

13 січня 2022, 12:02
Поділіться публікацією:

Згідно з інформацією, оприлюдненою Лабораторією рентгенівської астрономії Сонця ФІАН, наприкінці тижня Україну накриє магнітна буря червоного рівня. Вона триватиме протягом 16 та 17 січня, а також може негативно позначитися на самопочутті метеозалежних громадян. Про це повідомляє видання OBOZREVATEL.

Україну накриє магнітна буря червоного рівня: що потрібно знати

Україну накриє магнітна буря червоного рівня: що потрібно знати - фото з відкритих джерел

Зазначається, що пік магнітної бурі припаде на неділю, 16 січня. Але людям похилого віку, чутливим до метеоявлень, потрібно бути готовими, що самопочуття погіршиться вже в суботу.

Експерти зазначили, що майбутня магнітна буря досягне червоного рівня G1. Вона вважається слабкою, проте це не завадить їй впливати на стан здоров'я деяких категорій населення. Крім того, такі явища здатні впливати на роботу систем зв'язку та електротехніки. Вчені очікують, що з понеділка 17 січня буря піде на спад.

Магнітні бурі можуть по-різному впливати на людину, проте найпоширенішими проявами вважають головний біль, стрибки артеріального тиску, безсоння, швидку стомлюваність і почуття слабкості, нудоту, ломоту в тілі та інші неприємні симптоми.

У дні впливу магнітних бур експерти рекомендують відмовитися від вживання спиртного, смаженої та жирної їжі, а також слідкувати за режимом сну. Необхідно більше часу приділити пішим прогулянкам на свіжому повітрі та, по можливості, відпочинку.

Раніше портал "Коментарі" писав, що лікарі слід уважно поставитися до стану здоров'я, якщо людина постійно зазнає негативного впливу магнітних бур. Можливо, таким чином організм реагує на недіагностовані патології.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини