Головна Новини Здоров'я наше тіло Українка вісім місяців скаржилась на кашель: лікарі знайшли неочікуваний предмет у її легенях
commentss НОВИНИ Всі новини

Українка вісім місяців скаржилась на кашель: лікарі знайшли неочікуваний предмет у її легенях

Жінка звернулась в медичну установу через тривалий кашель. Медики провели аналізи, які здивували їх та пацієнтку.

22 серпня 2023, 17:07 comments4145
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Мешканка Львова звернулась до амбулаторно-поліклінічного відділення Центру легеневого здоров'я та поскаржилась на тривалий кашель, який з часом призводив до блювання. Лікарі провели детальне обстеження жінки та виявили причину у частину зуба, який потрапив у легені пацієнтки.

Українка вісім місяців скаржилась на кашель: лікарі знайшли неочікуваний предмет у її легенях

Львів'янка скаржилась на кашель вісім місяців через зуб у легенях. Фото з відкритих джерел

Медична установа повідомила, що жінка звернулась зі скаргою на постійний та виснажливий кашель, який тривав вісім місяців. Після огляду пацієнтка була скерована на рентген-дослідження під час  якого було виявлено зуб у правій нижній частині легені. Як виявилось, пацієнтка не вперше зверталась до медичних установ через постійний кашель, однак жінка напередодні народила та вигодовувала дитину грудьми, тому процедури з залученням рентгену не проводили.

Лікарі з’ясували, що зуб потрапив у бронхи жінки під час пологів. Пацієнтка народжувала шляхом кесаревого розтину, а лікарі виконати екстрену процедуру інтубації – маніпуляція під час якої вставляють трубку до рота, щоб забезпечити штучну вентиляцію легень при анестезії. Ймовірно в цей момент частина зуба потрапила до легень жінки.

Центр легеневого здоров'я повідомив, що медики провели місцеву анестезію та видалили стороннє тіло з легень пацієнтки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через недбалість лікаря колумбійка 10 років страждала від болю в животі. Лікар після операції залишив голку з ниткою у тілі пацієнтки.

Також "Коментарі" писали про британця, який постраждав від укусу бродячого кота. Після звернення до медичної установи лікарі виявили в інфікованих тканинах новий вид небезпечних бактерій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини