Головна Новини Здоров'я наше тіло Три види чаю, які допоможуть схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Три види чаю, які допоможуть схуднути

Кожен з них має свої індивідуальні властивості, від зниження рівня гормонів голоду до збільшення спалюваних калорій

30 листопада 2020, 21:30
Поділіться публікацією:

Американські дієтологи впевнені, що чай може бути найздоровішим напоєм на планеті. Безліч досліджень доводять, що чай може знижувати ризик розвитку раку, серцево-судинних захворювань, а також стати дієвим засобом для зниження ваги. Експерти назвали три види чаю, які допоможуть схуднути.

Три види чаю, які допоможуть схуднути

ФОТО: З відкритих джерел

Зелений чай

Перш ніж почати тренування, скористайтеся перевагами фізичних вправ для спалювання жиру, випивши чашку зеленого чаю. У недавньому 12-тижневому дослідженні, учасники якого поєднували щоденну звичку пити 3-4 чашки зеленого чаю щодня з 25-хвилинним тренуванням, втратили в середньому на два кілограми більше, ніж ті, хто не пив чай.

Чай улун

Це легкий квітковий чай, який, як і зелений чай,  багатий катехінами, які сприяють зниженню ваги за рахунок підвищення здатності вашого організму засвоювати ліпіди (жири). Дослідження, опубліковане в Китайському журналі інтегративної медицини, показало, що учасники, які регулярно пили чай улун, втратили близько трьох кілограмів протягом шеститижневого періоду.

Чай з лимоном

Цей чай може допомогти боротися зі здуттям живота завдяки вмісту D-лимонелу. Антиоксидантна сполука, яка міститься в олії цедри цитрусових, із давніх часів використовувалася через її сечогінний ефект. Але до недавнього часу не було наукових відкриттів, що підтверджують ці твердження. Дослідження на тваринах, опубліковане в Європейському журналі фармакології, підтвердило, що D-лимонен надає терапевтичну дію на метаболічні порушення у мишей з ожирінням, викликаними дієтою з високим вмістом жирів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що куріння перед сном викликає безсоння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Виктория

2 грудня 2020, 10:51

Натуральные растительные сжигатели жира! За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини