Головна Новини Здоров'я наше тіло Три важливих «інгредієнти» здорового способу життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Три важливих «інгредієнти» здорового способу життя

Здоров'я - це перша і найважливіша потреба людини

29 березня 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Якщо хочете залишатися енергійними, молодими та здоровими, тоді стежте за своїм способом життя і не забувайте про три важливі "інгредієнти", які його формують.

Три важливих «інгредієнти» здорового способу життя

Здоровий спосіб життя / Фото: Depositphotos

Здоровий спосіб життя — це концепція життєдіяльності людини, спрямована на поліпшення його фізичного, душевного і соціального благополуччя. Експерти кажуть, що сон, харчування і рух — ось три кити, на яких будується ЗСЖ. Якщо з ними все добре, тоді й самопочуття буде прекрасним.

Повноцінний сон — перший і найважливіший "інгредієнт" здоров'я. Кожній людині потрібен відпочинок для відновлення сил і енергії, адже сон зміцнює імунітет, поліпшує метаболізм, роботу нервової системи, а також позитивно впливає на зовнішній вигляд.

Другий "інгредієнт" — їжа. Що, як і коли їсти — ви вирішуєте самостійно. Але експерти радять тиждень-другий порахувати калорії або просто записати, що і скільки ви їсте. З'ясуйте, які "взаємини" у вас із їжею. Недоїдаєте? Переїдайте? Занадто багато солодкого? Жирного? А, може, алкоголю? Подивіться на статистику і ви зрозумієте, в якому напрямку варто рухатися.

Третій "інгредієнт" — рух. Для підтримки здоров'я потрібна фізична активність, тому мінімум годину в день приділяйте спорту (бігу, плаванню, зарядці, йозі — на свій вибір). Ваше завдання — нагадати всім м'язам у тілі про їхнє існування і призначення.

Раніше ми повідомляли, що експерти назвали п'ять важливих правил для збереження здоров'я кишківника.

Також видання "Коментарі" писало про те, що перевірити стан свого здоров'я можна самостійно. На це потрібна всього одна хвилина. Як це зробити, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/WomanGQ/2242
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини