Головна Новини Здоров'я наше тіло Як перевірити своє здоров'я за одну хвилину: простий спосіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Як перевірити своє здоров'я за одну хвилину: простий спосіб

Всі ми знаємо, як важливо стежити за самопочуттям

17 листопада 2020, 00:30
Поділіться публікацією:

Кожній людині потрібно навчитися прислухатися до свого організму, реагувати на його сигнали та періодично проходити обстеження. Але перевірити стан свого здоров'я можна і самостійно, на це буде потрібно всього одна хвилина.

Як перевірити своє здоров'я за одну хвилину: простий спосіб

Фото: Depositphotos

Якщо ви відчуваєте, що з вашим організмом щось не так, а піти до лікаря з якихось причин немає можливості, тоді спробуйте цей спосіб перевірки.

Отже, візьміть звичайну ложку, змочіть слиною і проведіть по всій поверхні язика. Після цього, покладіть прилад в прозорий пакет і помістіть під лампу (або інше яскраве світло). Через одну хвилину перевірте ложку, якщо вона буде чиста, без розводів і неприємного запаху — у вас немає проблем зі здоров'ям внутрішніх органів.

Як перевірити своє здоров'я за одну хвилину: простий спосіб - фото 2

Якщо ж ви відчуваєте різкий "гнілістий" запах, тоді варто проконсультуватися з лікарем і перевірити стан своїх легень і шлунка. А ось запах аміаку може вказувати на проблеми з нирками.

Якщо на ложці ви побачили білі або жовті розводи з нальотом, тоді цілком ймовірно, що у вас порушена робота щитовидної залози. Якщо розводи фіолетового відтінку — перевірте рівень холестерину в крові, бронхи та систему свого кровообігу. Помаранчевий колір може попереджати про захворюваність нирок.

Важливо! Даний метод носить лише інформативний характер. Поставити правильний діагноз і призначити лікування може тільки лікар на основі ваших результатів аналізів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як визначити стан здоров'я за кольором язику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини