Головна Новини Здоров'я наше тіло Три ознаки, які вказують на підвищений холестерин
commentss НОВИНИ Всі новини

Три ознаки, які вказують на підвищений холестерин

З віком особливо важливо контролювати рівень холестерину

30 грудня 2020, 09:50
Поділіться публікацією:

Холестерин є життєво необхідною речовиною в організмі людини, але його підвищений рівень може привести до серйозних проблем. Якщо ви помітили ці ознаки, значить варто здати аналізи та проконсультуватися з лікарем.

Три ознаки, які вказують на підвищений холестерин

які ознаки підвищеного холестерину (фото з відкритих джерел)

Стенокардія

Цей симптом є одним із різновидів ішемічної хвороби серця. Його можна виявити на ЕКГ або при обстеженні у лікаря. Стенокардія проявляється болями в грудній клітці та сильною задишкою навіть при мінімальному фізичному навантаженні. Уже цей симптом може говорити про небезпеки, тому, що при підвищеному холестерині стенокардія може проявлятися особливо сильно і доставляти людині дискомфорт.

Болі в ногах

Холестерин вражає судини повністю всього тіла. Найбільшої шкоди отримують ноги. Якщо ви звернете увагу на болі в ногах, то зможете провести паралель між болем і холестерином. Як правило, неприємні відчуття виникають навіть при невеликих фізичних навантаженнях, наприклад, ходьбі.

Біль у грудях

Постійні болі в грудях — ознака ураження судин. Регулярні болі в грудях вказують на ураження судин. Однак іноді це може бути проявом невралгії. Щоб відрізнити ці симптоми, необхідно зрозуміти, в який момент ви відчуваєте неприємні відчуття. Як правило, невралгія проявляється при вдиху і видиху, але є випадки, коли людина знаходиться в одному положенні й відчуває біль в грудях.

Нагадаємо, вчені назвали рослину, яка очищає кров від "поганого" холестерину, тим самим запобігаючи серцевим проблемам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кардіолог Анна Володимирівна розповіла, як знизити "шкідливий" холестерин без ліків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини