Головна Новини Здоров'я наше тіло Треба готуватися: Ляшко заявив, що в Україну йде нова хвиля COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Треба готуватися: Ляшко заявив, що в Україну йде нова хвиля COVID-19

Ляшко заявив, що Україна має готуватися до чергової хвилі COVID-19

6 липня 2022, 18:23
Поділіться публікацією:

Міністр охорони України Віктор Ляшко звернувся до українців з проханням, аби ті зробили щеплення, якого не вистачає, тобто, другу або бустерну дозу. Про це чиновник заявив, 6 липня, під час брифінгу.

Треба готуватися: Ляшко заявив, що в Україну йде нова хвиля COVID-19

Віктор Ляшко (фото з відкритих джерел)

За його словами, українці мають завершити курс вакцинації, адже в Україні зростає кількість хворих на коронавірус.

"Ми бачимо приріст на 12%. Останні два місяці ми фіксуємо зростання кількості випадків коронавірусної хвороби. За минулий тиждень було зареєстровано 1018 випадків, за тиждень до цього було 943 випадки", – розповів міністр.

Також Ляшко зазначив, що схожу статистику, як в Україні, реєструють також у країнах ЄС. Ще він запевнив суспільство, що в Україні достатньо засобів для боротьби із хворобою, зокрема, препаратів для лікування, вакцин та тест-систем для діагностики COVID-19.

"Препарати розподілені за складами на території України для того, щоб у разі потреби доставляти їх до медзакладів", – заявив Ляшко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у МОЗ розповіли про прийом антибіотиків під час коронавірусуАнтибіотики не впливають на віруси, а походження коронавірусу – саме вірусне. Препарати здатні впливати на бактерії, тому лікувати ковід антибактеріальними засобами недоцільно і навіть шкідливо. Крім того, у МОЗ зазначають, що приймати антибіотики для профілактики коронавірусної інфекції також не варто. Така "опція" зовсім має бути відсутня, тому що ці препарати не діють на COVID-19. Антибактеріальні препарати необхідно приймати лише за наявності показань, а не з метою так званої "профілактики".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини