Головна Новини Здоров'я наше тіло ТОП-5 навичок перед сном для збереження молодості
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 навичок перед сном для збереження молодості

Лікарка Світлана Афанасьєва розповіла, які звички потрібно виконувати перед сном, щоб зберегти молодість

22 грудня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

Якщо хочете, щоб ваша шкіра зберігала пружність та здоровий вигляд, тоді навчитеся за нею правильно доглядати, зокрема перед сном виконуйте низку важливих процедур. Лікарка Світлана Афанасьєва розповіла, які звички сприятимуть збереженню молодості.

ТОП-5 навичок перед сном для збереження молодості

Як зберегти молодість (фото з відкритих джерел)

Провітрюйте спальню

Перед сном відкрийте вікно, тому що свіже повітря позитивно впливає на якість сну і дозволяє шкірі відновитися під час відпочинку – верхні шари дерми краще насичуватимуться киснем.

Чашка зеленого чаю перед сном

Фахівець зазначила, що за годину до сну можна випити філіжанку зеленого чаю, бо він прискорює обмінні процеси в організмі. Склянка простої води теж не буде зайвою, особливо якщо вдень ви її п'єте менше, ніж слід.

Максимальний догляд

Ультрафіолет, інтоксикація, стресові ситуації, перепади температур — все це спричиняє втрату колагену та еластину, тому ввечері допоможіть шкірі відновитись, адже саме під час сну активується регенерація її покривів.

Вечірня йога

Перед сном бажано зняти стрес, який міг накопичитись протягом дня, а в цьому ідеально допоможе йога. Спробуйте попрактикувати дихальні вправи, що сприяють швидкому розслабленню.

Правильна подушка

Від подушки залежить якість сну та ваш зовнішній вигляд. Вибирайте ту модель, на якій вам зручно, яка розслаблює та підтримує м'язи шиї. Придивіться до анатомічних подушок або так званих подушок краси.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар-нутриціолог Катерина Йенсен розповіла про кілька звичок у харчуванні, які допомагають продовжити та зберегти молодість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини