Головна Новини Здоров'я наше тіло Стало відомо про вітамін, який продовжує молодість
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про вітамін, який продовжує молодість

Саме вітамін E називають вітаміном молодості та краси

23 червня 2021, 05:12
Поділіться публікацією:

Вітамін E не просто так називають вітаміном молодості і не просто так він визнаний одним з найпопулярніших інгредієнтів в косметиці. Давайте розберемося, в чому ж його користь.

Стало відомо про вітамін, який продовжує молодість

Здоров'я (фото з відкритих джерел)

Саме вітамін E називають вітаміном молодості та краси. Таке визначення йому дали за цілющі властивості, адже, потрапляючи в організм, він стимулює процеси регенерації та оновлення клітин, перешкоджає старінню шкіри, зберігає і підтримує її красу, розгладжує зморшки і дає ефект ліфтингу, пише mic.

Основна користь вітаміну Е — він потужний антиоксидант і кардіопротектор, бере участь в синтезі різних гормонів. Він має протизапальні властивості, підвищує імунітет — клітини тканин тіла стають більш стійкими до впливу зовнішнього середовища. Треба відзначити, що вітамін Е не синтезується в організмі людини, і обов'язково повинен надходити з їжею. Тому в раціоні завжди має бути достатньо цього вітаміну. Важливо знати, що світло руйнує вітамін Е під час зберігання продуктів. Він чутливий до кисню. Добре зберігається в заморожених плодах. Максимум вітаміну після обробки в рослинних оліях холодного віджиму, тому вони вважаються дуже корисними.

Овочі та фрукти є другим за важливістю джерелом вітаміну Е. Концентрація вітаміну у них невелика, але це джерело не можна не брати до уваги: від 12 до 18% вітаміну Е надходить в організм саме з овочами та фруктами.

Як повідомляли раніше поміж продуктів, які ми щодня вживаємо в їжу, є ті, які призводять до омолодження організму і підвищують життєвий тонус. Лікар-дієтолог Михайло Гінзбург розповів, що варто додати у свій раціон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Медвэд

23 червня 2021, 05:03

путин хуйло! ла ла ла ла!!!


Новини