Головна Новини Здоров'я наше тіло Синя цибул - омолоджує і допомагає боротися з раком
commentss НОВИНИ Всі новини

Синя цибул - омолоджує і допомагає боротися з раком

Сучасна наука давно веде вивчення різних способів боротьби з онкологічними захворюваннями

22 січня 2021, 02:50
Поділіться публікацією:

Іспанський лікар Оділь Фернандес настійно рекомендує вживати синю цибулю в розпал епідемії. Про це повідомляє kubnews.ru.

Синя цибул - омолоджує і допомагає боротися з раком

Синя цибулю (фото з відкритих джерел)

Як з'ясувалося, синя цибуля кардинально відрізняється від звичайного за хімічним складом. Причому, найбільш багаті вітамінами його зовнішні лусочки. Навіть при термічній обробці всі його корисні властивості зберігаються.

Згідно з дослідженнями, синя цибуля містить велику кількість антиоксидантів, завдяки чому надає омолоджуючу і протиракову дію, благотворно впливає на процеси регенерації тканин і перешкоджає передчасне відмирання клітин. Його антоціани допомагають нейтралізувати запальні процеси, Також він має антигістамінний і противірусний ефект. Крім цього, що містяться в такому цибулі сірчані сполуки стимулюють вироблення амінокислот, що очищають організм від токсинів.

Нагадаємо, зимою, найчастіше, людині не вистачає вітамінів. Недолік сонця, фруктів можна заповнити вживаючи в зимовий час брусницю. У зимовий період експерти рекомендують регулярно вживати брусницю. Ягода вважається однією з найбільш корисних. В її складі є, вітаміни групи A, В, С, РР, залізо, марганець, флавоноїди, дубильні сполуки. Всього 100г ягід покривають добову потребу людини у вітамінах та мікроелементах. Брусниця має імуностимулюючу та протизапальну дію. Її регулярне вживання благотворно впливає на профілактику освіти склеротичних бляшок в судинах, впливає на збудників інфекційних захворювань, знижує ризик розвитку раку і зменшує показники артеріального тиску.

Крім цього, брусниця має сильну сечогінну дію і нормалізує обмін речовин. Особливо цінне її властивість — брусниця сприяє зниженню зайвої ваги. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://kubnews.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини