Головна Новини Здоров'я наше тіло Що категорично не можна робити перед тренуванням
commentss НОВИНИ Всі новини

Що категорично не можна робити перед тренуванням

Експерти розповіли, яких речей не варто робити перед тренуванням, щоб не зводити нанівець весь результат

19 серпня 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

Якщо хочете, щоб тренування пройшло комфортно, успішно й ефективно, тоді варто відмовитися від кількох речей, які багато людей роблять до початку фізичної активності, тим самим зводячи нанівець весь результат.

Що категорично не можна робити перед тренуванням

Яких речей не варто робити перед тренуванням (фото з відкритих джерел)

Голодувати

В незалежності від мети тренувань, будь то схуднення або набір м'язової маси, організм потрібно забезпечувати поживними речовинами, особливо до фізичної активності. За 1-2 години зробіть прийом їжі, в якій є вуглеводи, щоб забезпечити собі енергію.

Переїдати

Перед тренуванням важливо не переїдати, тому що на перетравлення продуктів організм витрачає багато часу й енергії, а її заряд вам потрібен для спорту. Експерти рекомендують вживати "легку" їжу, наприклад, гречку із нежирним м'ясом.

Не пити

Не забувайте контролювати свій водний баланс, тому що зневоднення під час тренування може порушити теплообмін. У результаті серцю буде важче переганяти згуслу кров — пульс буде неприємно скакати. За пів години до тренування випийте близько 500 мл води й стільки ж після занять.

Пити алкоголь

Після вживання алкогольних напоїв краще не займатися спортом, тому що це велике навантаження на весь організм. Порушується робота серця, зростає ймовірність розриву зв'язок, мучить задишка.

Займатися важкою фізичною працею

Якщо ваша праця по відчуттях можна порівняти з силовим тренуванням, не додавайте до нього ще й спортивне тренування. У результаті ви можете отримати травму на тлі сильної втоми.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що доктор медичних наук Емі Гудсон зазначила, що перед тренуванням краще відмовитися від смаженої їжі, тому що вона викликає відчуття важкості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини