Головна Новини Здоров'я наше тіло Що буде, якщо залишити евкаліпт у ванній кімнаті
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде, якщо залишити евкаліпт у ванній кімнаті

Експерти розповіли про користь евкаліпта та порекомендували залишати гілочку рослини у ванній кімнаті: навіщо це потрібно

26 січня 2022, 12:50
Поділіться публікацією:

В останні роки став популярним тренд – гілочки евкаліпта у ванній кімнаті. Експерти розповіли, які корисні властивості вона має.

Що буде, якщо залишити евкаліпт у ванній кімнаті

Навіщо залишати у ванній евкаліпт (фото з відкритих джерел)

Насамперед дослідники зазначили, що запах рослини допомагає розслабитися, полегшує біль та покращує настрій. Але ефект подвійно посилюється, якщо вдихати запах разом із гарячим паром.

Якщо хочете відчути корисні властивості евкаліпта, просто увімкніть гарячу воду та залиште поряд із душем кілька гілочок. Пара допоможе вивільнитися оліям, які містяться в листі рослини. Експерти кажуть, що евкаліпт можна залишати у ванній кімнаті протягом тижня, щоб сповна насолодитися його цілющими властивостями.

Відзначається, що свіжі гілки евкаліпта в душі створять ефект домашнього міні-спа та забезпечать шкірі тонус із самого ранку. А ще під дією гарячої пари із рослини виділяються речовини, здатні знищити розвиток бактерій.

До речі, якщо у вас є домашні вихованці, зокрема кішки та собаки, запах рослини може бути для них токсичним, тому тримайте їх якомога далі від ванної кімнати.

Нагадаємо, що у багатьох людей у ванній кімнаті зберігаються речі, яким там не місце. Вони можуть нести потенційну загрозу й у вологому середовищі швидко втрачати свої властивості. Про які речі йдеться?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що раніше вважалося, що "найбруднішим" місцем у квартирі є туалет, але фахівці визначили, що найбільше бактерій збирається на душовій шторці.

Читайте також, експерт зі здоров'я та благополуччя Калеб Бакке розповів, коли краще відмовитися від прийняття душу і чому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини