Головна Новини Здоров'я наше тіло Що буде, якщо чотири тижні харчуватися тільки фастфудом
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде, якщо чотири тижні харчуватися тільки фастфудом

Англійський лікар і телеведучий Кріс ван Туллеке провів експеримент і дізнався, як реагує організм, якщо 4 тижні харчуватися одним фаст-фудом

24 травня 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

Всі знають про те, що фаст-фуд належить до категорії "шкідливої їжі", тому що містить занадто багато солі, жиру, цукру, смакових добавок, які підривають здоров'я організму. І на своєму прикладі лікар Кріс ван Туллеке вирішив показати, що буде, якщо протягом чотирьох тижнів харчуватися одним фаст-фудом.

Що буде, якщо чотири тижні харчуватися тільки фастфудом

як відреагує організм, якщо 4 тижні їсти фастфуд (фото з відкритих джерел)

В першу чергу, ви погладшаєте на кілька кілограм, що цілком логічно, адже фаст-фуд їжа досить калорійна. При регулярному вживанні таких продуктів може з'явитися ожиріння, яке спровокує розвиток і інших захворювань, зокрема цукрового діабету.

Англійський фахівець перевірив на собі "шкідливу дієту", і 4 тижні харчувався в ресторанах швидкого харчування. В результаті нехитрого експерименту чоловік погладшав на 7 кілограмів, але це не найстрашніше. Через те, що основу його раціону становив фаст-фуд, який містить жири та вуглеводи, організм британця почав відчувати стрес. Чоловік почав помічати, що став млявим, а процес засинання перетворився для нього на справжні тортури. Сон у нього був тривожним і переривчастим. Крім того, в експериментатора з'явилася печія, запори й загострився геморой.

Але навіть це ще не все. За станом здоров'я англійського лікаря стежили й інші фахівці, які відзначили, що у нього за ці 4 тижні відбулися зміни в мозку, через які у нього підвищилася тяга до фаст-фуду. Тобто, він почав відчувати залежність від цієї їжі.

Нагадаємо, які токсичні інгредієнти містяться в фаст-фуді.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що австралійські дослідники в ході експериментів з'ясували, що фаст-фуд погіршує довготривалу пам'ять.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини