Головна Новини Здоров'я наше тіло Редис протипоказаний при схудненні
commentss НОВИНИ Всі новини

Редис протипоказаний при схудненні

Редис для схуднення - пряме тому підтвердження. Він містить мізерно мало калорій, набір вітамінів і мікроелементів, покращує процеси травлення

29 січня 2021, 23:05 comments1630
Поділіться публікацією:

Редис часто входить до складу дієтичних салатів, популярних у людей, які борються із зайвою вагою. Дієтологи попереджають — при схудненні вживання редиски небажано, оскільки він може спровокувати зворотний бажаному ефект — набір ваги.

Редис протипоказаний при схудненні

Редис (фото з відкритих джерел)

Вся річ у тому, що сік редису провокує виділення ферментів, які підвищують апетит і можуть викликати різке відчуття голоду.

Крім цього, слід пам'ятати, що редис викликає здуття живота, тому він протипоказаний вагітним жінкам і людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту — виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, панкреатиті і жовчнокам'яної хвороби.

Клітковина в його складі стимулює перистальтику шлунка що може посилювати відчуття голоду при низькокалорійному харчуванні.

Нагадаємо,спеціаліст дала три методик підвищення психологічного імунітету. По-перше, слід впорядкувати харчування, прибрати зайве перекушування. При цьому дієтолог зазначає, що організму дуже важливі паузи між прийомами їжі, зокрема, для гормонів, які теж впливають на набір ваги. Але паузи важливі не тільки в їжі, а й в інформаційному навантаженні з новин і соцмереж. Другий момент — налагодження сну. Дієтолог пише, що режим роботи не дає можливості нам спати достатню кількість часу. А зв'язок сну і зайвої ваги вельми важлива. Наприклад, існує зв'язок наших емоції і кортизолу. Всім, хто хоче схуднути, рекомендується раніше лягати спати і менше читати на ніч новин.

І третє — фізична активність. Спорт повинен бути в задоволення, впевнена дієтолог. Тому радить знайти для себе оптимальний варіант: ходьба, плавання або ж підйом по сходах будинку на 16 поверх.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://temapenza.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ghjk

29 січня 2021, 23:43

dfghj


Новини