Головна Новини Здоров'я наше тіло Приховані ознаки цукрового діабету: про них слід знати
commentss НОВИНИ Всі новини

Приховані ознаки цукрового діабету: про них слід знати

Існує п'ять прихованих симптомів, які говорять, що у вашому організмі відбуваються небезпечні зміни

20 січня 2021, 14:53
Поділіться публікацією:

Фахівці перерахували ознаки цукрового діабету, які можуть бути неочевидними, але якщо вчасно їх помітити, то можна уникнути розвитку захворювання. За їх словами, деякі сигнали можна просто не помітити, пише "Голос. Юа".

Приховані ознаки цукрового діабету: про них слід знати

Приховані ознаки цукрового діабету. Фото: unsplash

Лікарі назвали п'ять прихованих симптомів, які можуть бути ознакою того, що зі здоров'ям не все гаразд. Виявити їх на ранніх стадіях дуже важливо, оскільки це допоможе уникнути подальшого розвитку хвороби.

Неочевидні симптоми:

Часте сечовипускання. Це трапляється, коли в крові занадто багато глюкози. І через часті походи в туалет ваше тіло намагається просигналізувати, що потрібно позбутися від великої кількості глюкози.

Сильна спрага. Якщо виникає почуття, що ви ніяк не можете напитися води, то це теж може бути небезпечною ознакою. Додамо, що така жага ніяк не пов'язана з фізичними навантаженнями або порою року.

Відчуття постійного голоду теж може попереджати про проблеми зі здоров'ям. Людина постійно влаштовує собі перекуси, але почуття голоду повертається знову і знову.

Почуття втоми без видимих на те причин. При розвитку цукрового діабету може виникати таке відчуття.

І останнім прихованим симптомом цукрового діабету є поколювання в руках і ногах, стверджують експерти.

Як повідомляло видання "Коментарі", який ранковий симптом сигналізує про ризик діабету. Цукровий діабет — розповсюджене захворювання, що виникає при дефіциті гормону інсуліну, що виробляється підшлунковою залозою. Лікар-ендокринолог Ральф Абрахам розповів, який ранковий симптом може вказувати на ризик розвитку цієї недуги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини