Головна Новини Здоров'я наше тіло Почав задихатися: відомий хореограф Григорій Чапкіс потрапив до лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Почав задихатися: відомий хореограф Григорій Чапкіс потрапив до лікарні

Танцюриста госпіталізували з двостороннім запаленням легенів

19 грудня 2020, 23:16 comments1233
Поділіться публікацією:

Знаменитого 90-річного українського хореографа Григорія Чапкіса госпіталізували з двобічною пневмонією. Він знаходиться на лікуванні вже четвертий день, а самопочуття погіршилося вночі.

Почав задихатися: відомий хореограф Григорій Чапкіс потрапив до лікарні

ФОТО: З відкритих джерел

Танцюрист розповів про раптове погіршення стану здоров'я. За словами Чапкіса, він почав задихатися і відразу ж подумав, що це ознака коронавірусного захворювання. Однак з приїздом до лікарні хореографу зробили тест на COVID-19, який показав негативний результат:

"Мені стало погано ... я почав задихатися ... Думав, що це [корона]вірус ... Коли отримав результати, вирішив перевірити ще раз і замовив одній фірмі. До мене приїхали, взяли ще раз, і через дві години (це приватна фірма) повідомили, що немає вірусу ", — розповів Григорій Чапкіс.

Хореограф також повідомив, що проходить лікування в 12-ій міській столичній лікарні, в одиночній палаті ортопедичного відділення.

Нагадаємо, що у вересні популярний український хореограф, незважаючи на свій поважний вік, одружився в четвертий раз. Хоч ім'я своєї дружини хореограф називати не хоче, але відомо, що їй 38 років. Вона є ровесницею його онучки Ганни Сафрончік, якій зараз 39 років. З майбутньою дружиною хореограф познайомився в магазині ювелірних прикрас, коли захотів купити подарунок. Жінка виявилася директором цього магазину.

Син Чапкіса Грег зазначив, що вся сім'я рада тому, що у батька є людина, яка його любить, доглядає за ним та чекає вдома. Він зізнався, що у них не виникало сварок із приводу особистого життя батька, незважаючи на поширення пліток.

Раніше видання "Коментарі" називало три продукти, які лікують хвороби легенів або знімають запальні процеси.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини