Головна Новини Здоров'я наше тіло П'ять принципів довголіття, які варто перейняти у японців
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять принципів довголіття, які варто перейняти у японців

Ці принципи варто запам'ятати кожному

18 жовтня 2020, 00:30 comments1428
Поділіться публікацією:

Японія — дивовижна країна, яка захоплює своїми традиціями, культурою і ставленням до життя. В середньому, японці живуть 84 роки, і цей показник один з найвищих у світі. Секретами їх довголіття поділилося видання Adme.

П'ять принципів довголіття, які варто перейняти у японців

Здоровий і збалансований раціон

У щоденному меню японців є багато овочів і фруктів. Вони практично не їдять червоного м'яса, тому що його вживання пов'язують з розвитком безлічі захворювань, зокрема серцевих. Також жителі Японії не захоплюються молочною продукцією, а замість кави п'ють чай.

За традицією японці багато часу проводять з сім'єю

Однією з найважливіших традицій в Японії є турбота про літніх членів своєї сім'ї. У цій країні є багато родин, в яких родичі різних поколінь живуть під одним дахом. Вони допомагають один одному, дарують заряд бадьорості та енергії.

Ікігаі — причина прокидатися щоранку

Жителі Японії дотримуються ікігаі — філософської системи, яка вчить жити щасливо. Це те, що допомагає знайти сенс життя, надихає проживати його наповнено й усвідомлено, прокидаючись вранці з посмішкою.

Японія може навчити нас гігієни

Японці дуже охайні. Вони кожен день приймають душ, не забувають регулярно мити руки з милом і підтримують чистоту в будинку. А це допомагає уникнути багатьох хвороб.

Японці люблять ходити пішки

Жителі Японії, крім того, що правильно харчуються, так ще й багато часу проводять на свіжому повітрі. Вони ходять пішки, катаються на велосипеді й в цілому позитивно ставляться до фізичної активністі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в Японії встановлений рекорд за кількістю людей у віці старше 100 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини