Головна Новини Здоров'я наше тіло Основні причини запалення сідничного нерва
commentss НОВИНИ Всі новини

Основні причини запалення сідничного нерва

Медики вивели невелику формулу, чому ж викликано дане запалення

15 грудня 2020, 01:38
Поділіться публікацією:

Запалення сідничного нерва або Ішіас — це сильний біль в спині, сідницях і ногах. Близько 40% людей стикаються з цією хворобою.

Основні причини запалення сідничного нерва

ФОТО: З відкритих джерел

Від запалення сідничного нерва не застрахований ніхто: його можна "підхопити" в досить юному віці, до них схильні люди середнього віку, і, звичайно, з запаленням сідничного нерва стикаються люди більш похилого віку. У кого-то може бути ниючий тихий біль, у кого-то сильне поколювання в ногах. Якщо ви розслабити ноги, біль може пройти, але якщо ваша робота пов'язана з тим, що ви цілий день на ногах і на вулиці, то потрібно, як рекомендують медики, звертатися в лікарню. В першу чергу не можна допускати, що ваше тіло буде переохолоджуватися.

Медики вивели невелику формулу, чому ж викликано дане запалення.

Отже, вона викликається декількома причинами: — Грижі міжхребцевих дисків

- Стеноз (звуження) хребетного каналу

- Спондилолистез — одне з супутніх станів остеохондрозу, при якому одна спинна кістка або хребець виходить вперед над іншим

- Синдром грушоподібної м'язи — нервово-м'язове захворювання, при якому ваша грушоподібний м'яз мимоволі скорочується, викликаючи запалення сідничного нерва.

 Крім факторів ризику, названих вище, медики називають такі причини запалення нерва: — старіння — навантаження на спину — діабет.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що регулярне вживання бананів позитивно впливає на нервову систему, впевнена фахівець. Завдяки тому, що в ньому міститься магній, калій марганець і мідь, він може підвищувати здоров'я нервової системи. Також перераховані мікроелементи надають гарний вплив і на серцево-судинну систему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини