Головна Новини Здоров'я наше тіло Не відкладайте: які обстеження потрібно пройти на початку року
commentss НОВИНИ Всі новини

Не відкладайте: які обстеження потрібно пройти на початку року

Експерти перерахували обстеження, які бажано пройти на початку року, щоб перевірити стан свого здоров'я

23 грудня 2021, 12:25
Поділіться публікацією:

Статистика каже, що близько 60% людей звертаються по медичну допомогу в останній момент, коли захворювання запущено. У таких ситуаціях лікування може затягтись на тривалий час. Експерти рекомендують не відкладати візит до лікаря та з метою профілактики на початку року пройти такі процедури:

Не відкладайте: які обстеження потрібно пройти на початку року

Які обстеження потрібно пройти на початку року (фото з відкритих джерел)

Чи все гаразд із тиском

Якщо вас турбують часті артеріальні стрибки, тоді необхідно звернутися до фахівця, з'ясувати причину та пройти курс лікування. Але багато людей, особливо до 30 років, несерйозно ставляться до цього, вважаючи, що їм дуже рано переживати з приводу свого тиску. І дуже марно. Сьогодні проблеми з серцем та судинами "молодіють" — ви можете навіть і не підозрювати, що ваше нездужання може бути пов'язане з гіпертонією або гіпотонією. Краще знати свою норму тиску та періодично його вимірювати.

Турбота про зуби

Проблеми із зубами можуть протікати непомітно, а одного прекрасного дня вилитися в нагноєння або запальний процес. Не чекайте до останнього, якщо помітили, що болить зуб, то одразу запишіться на прийом до стоматолога, щоб не погіршити ситуацію.

Гінеколог

Відвідувати гінеколога бажано хоч раз на рік, навіть якщо для цього немає серйозного приводу. Деякі захворювання можуть протікати непомітно та викликати серйозні наслідки зі здоров'ям надалі.

Біохімія

Здоровій людині щорічно бажано робити біохімічний аналіз крові, щоб перевірити показники, зокрема рівень ліпопротеїну або холестерину. Це може допомогти виявити недуги, які розвиваються, якщо вони є.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло які фактори можуть зруйнувати здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини