Головна Новини Здоров'я наше тіло Названо п'ять напоїв для боротьби з набряками тіла
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо п'ять напоїв для боротьби з набряками тіла

Ці напої допоможуть вирішити проблему в короткий термін

24 грудня 2020, 00:30 comments1627
Поділіться публікацією:

Багато людей страждають від набряклості, особливо рук і ніг, і ця проблема може виникнути з різних причин. Рідина, яка затримується в тілі, може викликати дискомфорт, а іноді й больові відчуття. Експерти кажуть, що, як не дивно, впоратися з проблемою допоможуть кілька напоїв.

Названо п'ять напоїв для боротьби з набряками тіла

що допоможе від набряків (фото з відкритих джерел)

Чай з кульбаби

Дослідники з'ясували, що вживання цього чаю сприяє зміцненню імунної та нервової системи, а також напій має сечогінну дію, значить прискорює відтік сечі. У складі чаю з кульбаб є калій, який знижує рівень натрію в організмі. Потрібно просто додати в гарячу воду 1 ч. л. сушеної кульбаби, заварити 10-15 хвилин, процідити та вживати 3 рази на день. Але перед прийомом проконсультуйтеся з лікарем.

Чай з петрушки

Виявляється, що петрушка — сильнодіюча лікарська рослина, яка застосовується в боротьбі з набряками вже багато років. Чай з петрушки допомагає позбавити організм від зайвої рідини, а також вимити з тканин надлишок солі, які її й затримують. Для приготування чаю варто додати в окріп 2 ч. л сушеного листя рослини, дати настоятися 10 хвилин, процідити та пити 3 рази на день.

Лимонний сік

Експерти кажуть, що в боротьбі з набряком тіла допоможе лимонний сік, він ефективно виводить з організму токсини та зайву рідину. Змішайте 2 ст. л. лимонного соку і склянку теплої води, можна ще додати меду. Приймайте 1 раз протягом декількох днів.

Насіння фенхелю

Дослідження показали, що насіння фенхелю чудово діють як натуральний сечогінний засіб, виводячи з організму надлишок води та натрію. Також напій на основі насіння фенхелю покращує роботу травної системи. Додайте в чашку з гарячою водою 1 ч. л. насіння, дайте настоятися, процідіть і пийте 3 рази на день.

Журавлиновий сік

Ще один напій, який допомагає в найкоротші терміни позбутися від набряклості. Сік із журавлини — ефективний сечогінний засіб, який допомагає підтримувати правильний баланс рідини в організмі. Також напій містить у своєму складі багато вітамінів і цінних речовин, які покращують роботу всіх систем. Досить щодня випивати 1 стакан несолодкого журавлинного соку, поки не помітите поліпшень.

Але пам'ятайте, що перед прийомом будь-яких лікарських засобів варто проконсультуватися з лікарем.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що медики визначили продукт, який позбавить від набряків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини