Головна Новини Здоров'я наше тіло Названо 10 основних причин виникнення інсульту
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо 10 основних причин виникнення інсульту

Для попередження інсульту можна допускати зневоднення організму, оскільки вода з кровоносної системи доставляє харчування клітинам

11 грудня 2020, 22:11
Поділіться публікацією:

Медики назвали основні причини, які, на їхню думку, провокують інсульт. У перші хвилини розвитку інсульту можуть порушуватися руху, чутливість в кінцівках і обличчі, мова, зір, хода тощо

Названо 10 основних причин виникнення інсульту

ФОТО: З відкритих джерел

- Куріння. Навіть одна сигарета в день збільшує ризик розвитку інсульту. Високий тиск. 90% пацієнтів, які перенесли інсульт, страждали на артеріальну гіпертензію.

- Зайва вага. Ризик високий, якщо індекс маси тіла перевищує 25 одиниць. Низька фізична активність. Лікарі рекомендують більше рухатися.

- Вживання алкоголю. Ризик інсульту у тих, хто п'є в 4 рази вище, ніж у людей, які не вживають спиртне.

- Надмірне вживання тваринних жирів. Високий холестерин. Підвищений рівень холестерину, призводить до атеросклерозу судин. Недолік в раціоні овочів і фруктів. А також частий стрес Недостатнє вживання води.

Для попередження інсульту можна допускати зневоднення організму, оскільки вода з кровоносної системи доставляє харчування клітинам.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що експерти раніше вже перераховували продукти, які збільшують тривалість нашого життя, і тепер в цьому списку з'явився ще один продукт. Так, вони заявили, що риба-меч — це ефективний продукт для довгого життя. У ній є велика кількість корисних речовин, які підтримують здоров'я органів людини. Також ця риба є джерелом селену — мікроелемента, який необхідний нашому організму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини