Головна Новини Здоров'я наше тіло Найважливіші продукти для зміцнення серця
commentss НОВИНИ Всі новини

Найважливіші продукти для зміцнення серця

Правильне харчування - це запорука довголіття та здоров'я судин, а також серця. Тому потрібно знати їжу, яка має бути присутня на столі людини, що піклується про своє здоров'я

12 січня 2021, 01:50
Поділіться публікацією:

З'ясувалося, що речовини, що містяться в продуктах харчування, надають цілющу вплив для серцево-судинної системи.

Найважливіші продукти для зміцнення серця

Фото: americanhospital.uz

Вчені стверджують, що знизити ризик розвитку хвороб серця допоможе берберин. Він може знижувати рівень цукру в крові, а значить запобігати розвитку діабету. При цьому чутливість до інсуліну покращується.

Також позитивний вплив на серце надає червоний дріжджовий рис з високим вмістом монаколіна К, переважної вироблення холестерину в печінці.

Крім цього, для поліпшення стану серцево-судинної системи потрібно їсти часник, що містить аліцин .. Він знижує рівень холестерину на 10-15%. Часниковий екстракт може стабілізувати тиск, скоротити ймовірність ранньої смерті, знизити ризик появи хвороб нирок і інсультів.

Нагадаємо, Кількість вейпов, електронних сигарет за последне часом збільшилася в два-три рази. Для деяких це було модно, для інших — як спосіб відучитися від звичайних сигарет, для третіх же — спосіб зловити задоволення, кайф. Однак, після досліджень, вчені прийшли до висновку, що не так все просто і не завжди корисно людині вейп. В цілому, наші результати показують, що вейпінг дійсно заважає нормальному функціонуванню серця і потенційно може призвести до порушень серцевого ритму. Вчені провели ряд досліджень, в ході яких оцінили шкоду вейп-ароматизаторів для серцевих клітин. Цей експеримент показав, що ароматизирующие хімічні речовини, додані в пристрої для вейпінга, підсилюють шкоду, яку завдає нікотин ", — йдеться в повідомленні доктора Самі Нуджаїм, автора дослідження.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://americanhospital.uz/
comments

Обговорення


Новини