Головна Новини Здоров'я наше тіло Найважче похмілля: названо найнебезпечніший алкогольний напій
commentss НОВИНИ Всі новини

Найважче похмілля: названо найнебезпечніший алкогольний напій

Сомельє назвав найнебезпечніший алкогольний напій

17 грудня 2020, 20:32 comments1836
Поділіться публікацією:

У сучасному світі є настільки багато різних видів алкогольних напоїв, що ненароком можна сильно помилитися у виборі, що призведе до негативних наслідків вранці. Однак існує серед усього розмаїття напій, від якого у людини точно з'явиться сильне похмілля. Так, сомельє з Великобританії Марко Кастеланеллі заявив, що з просекко варто бути вкрай обережним.

Найважче похмілля: названо найнебезпечніший алкогольний напій

Алкоголь. Фото: unsplash

"Найважче на ранок себе почувають люди, які пили просекко. Досить одного або двох келихів, щоб на наступний день сильно боліла голова", — пояснив Марко.

Також він додав, що цей напій можна порівняти з шампанським, тому що в його складі теж є багато бульбашок вуглекислого газу. Це призводить до того, що організм швидше і активніше поглинає цей алкоголь. Людина, яка випила 1-2 келихи просекко, відчує сильне сп'яніння за короткий проміжок часу. Відповідно, велика доза випитого призведе до того, що вранці людину мучитиме страшне похмілля.

Щоб не відмовлятися від улюбленого напою і уникнути негативних наслідків, фахівець рекомендує випивати склянку води на кожен келих спиртного.

"Просекко потрібно пити повільно і не натщесерце", — підсумував він.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому гаряча їжа корисніше холодної. Гаряча їжа принесе набагато більше користі організму, ніж холодна. Таку заяву зробили вчені, коли детально вивчили сприйняття різної їжі людським організмом. А в більшості ситуацій виходить рівно навпаки — людина поспішає, тому у неї не завжди є час, щоб розігріти їжу і спокійно поїсти. Саме з цієї причини багато людей звикли їсти в поспіху.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.medikforum.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини