Головна Новини Здоров'я наше тіло Нарколог дав поради щодо вживання алкоголю у Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Нарколог дав поради щодо вживання алкоголю у Новий рік

Психіатр-нарколог Віталій Холдін розповів, як правильно вживати алкогольні напої у Новий рік, щоб уранці не було погано

27 грудня 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

На порозі Новий рік, який заведено зустрічати великим гулянням, різноманітними стравами та великим вибором алкогольних напоїв. Психіатр-нарколог Віталій Холдін розповів, як потрібно контролювати під час свят кількість випитого спиртного, щоб уникнути похмілля.

Нарколог дав поради щодо вживання алкоголю у Новий рік

Як вживати алкоголь на Новий рік (фото з відкритих джерел)

Насамперед фахівець зазначив, що безпечної дози алкоголю не існує. Якщо ви хочете випити пару келихів, тоді краще віддати перевагу сухому вину. Але не варто перетворювати свята на "алкогольний марафон", бо це позначиться на стані вашого організму.

Також нарколог не радить пити напої різної міцності й не варто запивати алкоголь солодкою газованою водою, тому що бульбашки газу прискорюють всмоктування спиртного в кров, у результаті сп'яніння настає швидше.

Міцні напої, за словами фахівця, потрібно пити невеликими дозами та додавайте в келих лід, щоб знизити градус. А також не забувайте закушувати, щоб не так швидко та різко п'яніти.

Нагадаємо, що під час дієти люди обмежують себе у певних продуктах та напоях, зокрема алкогольних, тому кожне застілля може обернутися для них випробуванням сили волі. Експерти розповіли, що є спиртні напої, які дозволяється пити під час дієти, але лише у невеликих кількостях.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікарі назвали фізіологічні ознаки, які свідчать про надмірне вживання алкоголю.

Читайте також, що весь алкоголь негативно впливає на організм та самопочуття людини. Проте нещодавно медики з Університету Глазло виявили, які спиртні напої завдають найменшої шкоди за помірного вживання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини