Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який алкоголь можна тим, хто намагається схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Який алкоголь можна тим, хто намагається схуднути

Експерти розповіли, які алкогольні напої можна вживати тим, хто намагається скинути зайву вагу

22 грудня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Під час дієти люди обмежують себе у певних продуктах та напоях, зокрема алкогольних, тому кожне застілля може обернутися для них випробуванням сили волі. Експерти розповіли, що є спиртні напої, які дозволяється пити під час дієти лише у невеликих кількостях.

Який алкоголь можна тим, хто намагається схуднути

Який алкоголь можна пити тим, що худне (фото з відкритих джерел)

Червоне вино

Один з найпопулярніших алкогольних напоїв – і найбільш розхвалений лікарями й дієтологами. У разі схуднення червоне вино дійсно "друг", але за умови, що воно сухе і п'єте ви його не більше одного (максимум двох) келихів за раз. Червоне вино допомагає організму розщеплювати важку їжу та покращує травлення, а ще зменшує потяг до солодкого.

Шампанське

Як не дивно, цей ігристий напій вважається одним з найбільш низькокалорійних (говорячи про сухі та суперсухі різновиди). В одному келиху брюта (150 мл) – близько 100 калорій. Експерти зі схуднення вважають, що нічого поганого від келиха шипучого напою на святі не буде — у порівнянні з іншими варіантами він становить менше "зло".

Біле вино

Калорійність білого вина приблизно така сама, як у червоного – близько 110 калорій на келих. Як і у випадку з червоним вином та шампанським, людям, які намагаються схуднути, рекомендується вибирати сухі сорти. Десертне біле вино, хоч і смачне, але, на жаль, не підходить для дієти. Відмінний вибір – молоді білі чи так звані зелені вина.

Вермут

Якщо вам подобаються трав'яні та гіркі смаки, можливо, варто спробувати вермут. Головне — перевірити, чи є в ньому цукор, і вибрати максимально "сухий" різновид.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як уповільнити алкогольне сп'яніння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини